Advies & ontwerp

Heeft u behoefte aan een passend en creatief tuinidee?

Wordt het een aanpassing op uw bestaande tuin of gaat u voor een nieuwe tuin op basis van een verrassend ontwerp? Wilt u een gedeelte van uw terrein opnieuw inrichten of heeft u vragen over tuinonderhoud? Bij Hielke Nijp Hoveniers krijgt u altijd vakkundig advies!

Want tuinadvies van Hielke Nijp Hoveniers is inspirerend en persoonlijk. Voor een exclusieve, praktische of kindvriendelijke tuin die bij ú past. Voor een tuin die in balans is, waar u tot rust komt en kunt genieten van kwaliteit en schoonheid. In onze tuinadviezen hebben wij oog voor uw tuin en omgeving, maar ook voor wie u bent en wat uw leefstijl is.

De vakmensen van Hielke Nijp Hoveniers zijn prima opgeleid, hebben specialistische kennis en jarenlange ervaring. Wij betrekken alle aspecten in ons advies: bestrating, snoeien, tuinieren en tuinonderhoud.

De tuinadviezen van Hielke Nijp Hoveniers zijn duurzaam. Want wij letten op hoogwaardige materialen en beplanting. Wij creëren een duurzame tuin die als een warme deken om u heen valt. Een sfeervolle plaats waar u tot rust komt. De tuinadviezen van Hielke Nijp Hoveniers inspireren tot een heerlijk tuinleven!

Voordelen van tuinadvies van Hielke Nijp Hoveniers:

  • Ruim 20 jaar ervaring in ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen
  • De meest verrassende tuinontwerpen
  • VCA gecertificeerd
  • Hoogwaardige kwaliteit en gebruik van topproducten
     

BEL VRIJBLIJVEND! 058 - 257 48 59

We helpen u graag op weg, of het nu gaat om klein onderhoud of de aanleg van uw tuin,
onze experts staan voor u klaar en dragen graag een steentje bij voor het optimale resultaat.