Over ons

Waarom een tuin van Hielke Nijp Hoveniers? Omdat we houden van ons werk en de zaken goed aanpakken. Maar neem dit vooral niet alleen van ons aan. Bekijk hieronder de projecten die we eerder hebben gemaakt of vraag mensen naar hun ervaring met ons.

  • We pakken alles aan, groot en klein
  • Ons team bestaat uit meer dan 30 gecertificeerde hoveniers
  • We hebben alles in eigen huis

 

Doe hier inspiratie op, voor particulier én zakelijk

Particulier: Bedenk wat je allemaal graag doet in je tuin. Hoeveel zitplekken je wilt, wel of geen waterpartij en hoe zie je de verlichting voor je? Probeer ook alvast na te denken over het onderhoud. Sommige mensen vinden het heerlijk om te tuinieren, anderen hebben het liefst een onderhoudsvrije tuin. Welke tuinwens je ook hebt: voor alles is een oplossing. Bekijk wat we allemaal doen en neem contact op. Dan komen we bij je langs.

Zakelijk: Een tuin maakt een plek prettig om te verblijven. Om ernaar te kijken, in te ontspannen of activiteiten in te ondernemen. Bovendien zet je met je tuin meteen de juiste uitstraling neer voor mensen die bij je langskomen. Onze hoveniers leggen onder andere tuinen aan voor organisaties die actief zijn in de zorg, het onderwijs, recreatie en het bedrijfsleven. Zowel binnen als buiten. En met onderhoud zorgen we ervoor dat tuinen groen en gezond blijven.